PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/04/2013

El València, obligat a aïllar-se de la convulsió social per lluitar per la Champions

Els de Valverde reben a Mestalla (21 hores, Canal + Liga i Gol T) el Valladolid, que només ha aconseguit un triomf en les últimes nou jornades

Efe
2 min

ValènciaEl València rep la visita del Valladolid i està obligat a aïllar-se de la convulsió social que ha viscut el club aquesta setmana –i que ha acabat amb la dimissió del president Manuel Llorente– per tractar de sumar tres punts vitals en la lluita per la quarta plaça de la classificació.

Els fets durant la setmana han deixat en un segon pla un partit que és vital per al quadre valencianista, obligat a guanyar per intentar assaltar la quarta plaça, més quan els dos equips que el precedeixen a la classificació –Reial Societat i Màlaga– s'enfronten entre si aquesta jornada. El València intentarà aprofitar el mal moment de resultats del Valladolid, dirigit per l'exvalencianista Miroslav Djukic, tècnic que va estar molt a prop d'entrenar l'equip valencià el passat estiu.

A més, després de recuperar els sancionats de la passada jornada, Sofiane Feghouli i Adil Rami, així com els lesionats Roberto Soldado i Víctor Ruiz, el tècnic valencianista podrà comptar amb tota la plantilla. Soldado tornarà a ser el referent en atac després de recuperar de les seves molèsties al turmell, mentre que les bones actuacions del lateral Jeremy Mathieu com a central en els últims partits provoca el dubte de si Valverde el mantindrà en aquesta posició o el desplaçarà al carril esquerre en detriment del mexicà Andrés Guardado.

El Reial Valladolid, per la seva banda, es presenta amb importants modificacions al seu onze inicial. Les dues últimes derrotes davant la Reial Societat (4-1) i l'Osasuna (1-3) i el fet d'haver aconseguit només un triomf en les últimes nou jornades han encès algunes alarmes a Zorrilla, on s'incideix en la necessitat de sumar dos triomfs més aviat millor per segellar la permanència.

stats