Esports Futbol 28/09/2014

El València veu frenada la seva ratxa amb un empat a Anoeta (1-1)

Després de sumar un punt, els xe perden el liderat provisional que havien aconseguit en la cinquena jornada i deixen el Barça líder en solitari

Alcácer intenta un xut davant l'oposició d'Elustondo / JUAN HERRERO / EFE

BarcelonaEl València, que aquesta jornada defensava el liderat provisional de la Lliga BBVA, ha vist frenada la seva bona ratxa de quatre victòries consecutives a Anoeta, després d'empatar a un amb la Reial Societat. Un gol de Carles Gil ha avançat als visitants, però Aguirretxe ha pogut empatar per als locals superada la mitja hora de partit. El partit ha embogit al final, amb ocasions per als dos conjunts.

El començament del conjunt de Nuno Gomes ha sigut molt bo, mirant de fer-se amb el control del partit des de la possessió. Malgrat que la Reial ha anat responent, el València ha vist premiat el seu inici amb el 0-1, obra de Carles Gil, després que Alcácer pentinés enrere una centrada a l'àrea. El gol ha obligat la Reial a reaccionar i ha anat enviant enrere el València.

Tampoc anava malament el pla als xe, que se saben poderosos amb espais. Però la Reial, de mica en mica, ha anat menjant-li terreny al seu rival i a fet de Diego Alves el millor jugador valencianista. El porter ha anat traient ocasions per salvar els seus. Però no ha pogut evitar que Aguirretxe rematés una centrada de Canales per posar l'1-1 al minut 36.

A la represa s'ha mantingut el guió. Estones de defensar-se fort del València i estones d'ocasions clares.

Amb tot obert, els últims minuts de partit han sigut una bogeria. En l'última jugada del temps reglamentari i després d'un servei de córner, el porter Zubikarai ha evitat que els xe s'enduguessin la victòria amb una aturada espectacular. Però la Reial encara ha disposat de dues accions clares de perill. Primer, Mustafi ha tret la pilota amb el cap quan es colava dins la porteria i després, una rematada txuri-urdin de Granero ha marxat desviada per centímetres.