Futbol
Esports Futbol 23/02/2013

El València furga en la ferida del Saragossa (2-2)

Dos gols de Jonas permeten l'equip de Valverde remuntar un 2-0 i mantenir-se en les places europees

Jonas celebra el seu primer gol a La Romareda

SaragossaEl València ha furgat en la ferida del Saragossa a la Romareda, on no guanya des del 10 de novembre de l'any passat, en arrencar un punt després d'igualar dos gols de desavantatge. Els xe encara haurien pogut fer més sang si haguessin aprofitat la superioritat numèrica de què han disposatr en els últims tretze minuts per l'expulsió del porter local Leo Franco.

El conjunt aragonès, acostumat a rebre un gol a la primera ocasió en què el seu rival arribava a la seva porteria, ha començat el partit de manera contrària, avançant-se al marcador mitjançant un penal transformat per Apoño al minut 5.

Ben entrat el segon temps, l'equip de Manolo Jiménez ha aprofitat l'estratègia per marcar en una falta gràcies al seu màxim golejador, Helder Postiga, que ha posat un tranquil·litzador 2-0 al marcador.

L'alegria ha durat poc a les files aragoneses ja que en el minut 36 el conjunt xe ha escurçat distàncies en una jugada ben trenada des de la banda esquerra que ha finalitzat Jonas.

El Reial Saragossa ha sortit ben plantat després del descans però han sigut els visitants els que, aprofitant una de les seves especialitats, el joc a pilota aturada, han igualat el xoc, de nou mitjançant Jonas al minut 70.

Amb el conjunt local tocat per aquest segon gol ha arribat l'expulsió del porter Leo Franco per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea que li donava l'oportunitat als valencians de capgirar el marcador. Ho han pogut fer, però s'han trobat amb dos grans parades de Pau Alcolea, el porter suplent, del filial, que es trobava a la banqueta per la lesió del titular Roberto.