1a divisió
Esports Futbol 03/05/2012

El València goleja l'Osasuna i s'assegura una plaça a la Champions (4-0)

Els navarresos han jugat tota la segona part amb un home menys per l'expulsió de Lekic i l'equip d'Unai Emery ho ha aprofitat per marcar els quatre gols del partit

Marc Bertran i Jordi Alba

ValènciaEl València s'ha assegurat aquest dimecres una plaça a la propera edició de la Champions. L'equip xe ha golejat l'Osasuna (4-0) en un enfrontament on els navarresos han jugat tota la segona meitat amb un jugador menys. De fet, els quatre gols han arribat després del descans, a l'últim quart d'hora.

Al primer temps, els locals han dominat el partit, tot i que ha estat l'Osasuna qui ha tingut les millors ocasions, amb els xuts de Nekounam i Nino. Tanmateix, el partit ha fet un gir quan, abans del descans, Leka ha estat expulsat.

A la represa, els navarresos han portat perill i han posat molt nerviosos els jugadors valencianistes. Però els d'Unai Emery han pogut marcar el primer gol al minut 76, per mitjà d'Aduriz, i el partit ja no se'ls ha escapat. Tant és així que han caigut tres gols més. Del propi Aduriz i dos de Jonas.

Amb aquesta victòria, el València suma 58 punts i s'assegura un lloc a la Champions la temporada vinent. L'únic dubte és si els xe acabaran tercers (posició que ocupen ara, amb tres punts d'avantatge respecte el Màlaga) o quarts.