LLIGA BBVA
Esports Futbol 21/02/2015

El València guanya a Còrdova i es fa fort a la quarta posició (1-2)

Un gol de Piatti a falta de nou minuts dóna el triomf al conjunt de Nuno

Amb aquesta rematada, Piatti ha aconseguit el gol de la victòria del València a Còrdova / CRISTINA QUICLER / AFP

BarcelonaEl València ha aconseguit tres punts d'or a Còrdova, que li permeten fer-se fort a la quarta posició de la Lliga (1-2). Un gol de Pablo Piatti a falta de nou minuts ha servit per desfer l'empat i donar la victòria al conjunt de Nuno.

Ha estat un partit força igualat, disputat sota la pluja, i que ha començat amb un Còrdova més ben plantat al terreny de joc. Tot i això, els valencianistes han marxat al descans amb avantatge gràcies a un gol d'André Gomes poc abans d'acabar la primera part.

A la segona, el València ha millorat la imatge i ha fet mèrits per aconseguir la victòria. Tot i que l'enfrontament se li ha complicat als de Nuno, que han vist com els cordovesos empataven amb un gol de Ghilas de penal. Quedava un quart d'hora i els visitants s'han llançat en tromba a buscar el gol de la victòria, i l'han trobat en una rematada poc ortodoxa de Piatti que s'ha colat a la porteria de Salazar.

Amb aquest resultat, el València suma 50 punts mentre que el Còrdova suma la cinquena derrota consecutiva i queda cuer, després d'haver sumat un únic punt dels darrers 18.

Fitxa tècnica:

Còrdova: Saizar; Campabadal, Pantic, Crespo, Edimar (Fede Vico, min.59); Krhin (Bruno Zuculini, min.83), Rossi; Bebé, Abel (Florin, min.54), Heldon; i Ghilas

València: Alves; Cancello, Otamendi, Mustafi, Gayá; Javi Fuego, André Gomes; Piatti, Rodrigo (Feghouli, min.63); De Paul (Negredo, min.60)

Gols: 0-1, M.37: André Gomes. 1-1, M.73: Ghilas, de penalti. 1-2, M.81: Piatti

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco (Comitè Navarrès). Targetes a Gayá, Heldon i Rodrigo

Estadi: El Arcángel, 17.000 espectadors.