LIGA BBVA
Esports Futbol 13/12/2014

El València sentencia el Rayo a la primera meitat (3-0)

Dos gols de Feghouli i un de Piatti han decantat un partit en què els de Mestalla no han patit gens malgrat jugar vint minuts amb inferioritat

Els jugadors del València celebren el gol de Feghouli contra el Rayo Vallecano / KAI FORSTERLING / EFE

BarcelonaEl València ha aconseguit una victòria còmoda contra el Rayo Vallecano que el manté a la zona alta de la classificació i a només un pas de la Champions (3-0). Els de Nuno han estat molt superiors, a la primera meitat, i han sentenciat l'enfrontament en només 23 minuts, anotant tres gols que han deixat estabornits els jugadors de Vallecas.

Mestalla ha estat una festa i ha gaudit d'una primera part amb joc vertical i oportunitats. El Rayo ha intentat aguantar el tipus però s'ha quedat sense arguments a partir del minut 13, quan Feghouli ha inaugurat el marcador. A partir d'aquí el partit ha començat a fer baixada per al València, que ha sentenciat amb un altre gol de Feghouli (34') i una diana de Piatti (min 36).

A la segona part, el Rayo ha fet un pas endavant però en cap moment ha inquietat la porteria de Diego Alves, més enllà d'algunes ocasions tímides. El conjunt de Mestalla tampoc ha patit malgrat quedar-se amb deu jugadors per l'expulsió d'André Gomes per doble groga, al 71.