Esports Futbol 02/03/2014

El Vila-real i el Betis empaten en un partit polèmic (1-1)

Els andalusos reclamen un penal i els groguets critiquen l'expulsió d'Uche

N'Diaye salta per sobre de Dos Santos / AFP

Vila-realEl Vila-real i el Betis han empatat a un en un partit trepidant que ha estat ple de jugades polèmiques i que, al final, no ha deixat contents ni a locals ni a visitants. Els castellonencs han acabat amb deu per l'expulsió d'Uche i s'han avançat en el marcador amb un gol de penal de Bruno, mentres que els andalusos han pogut igualar a través de Rubén Castro en els últims minuts.

La primera meitat ha sigut molt igualada i sense gaires ocasions de gol. La més clara l'ha tinguda Perbet, amb un xut potent que ha obligat Adán a intervenir. Al minut 51 de partit ha arribat una de les accions polèmiques del xoc. Rubén Castro ha pentinat una pilota llarga dins l'àrea i la pilota ha tocat el braç de Gabriel, però l'àrbitre Iglesias Villanueva ha cregut que era involuntari. L'1-0 ha arribat en una altra acció protestada, quan el col·legiat ha vist falta en una entrada de Chica a Uche. El penal l'ha transformat Bruno.

A falta d'onze minuts, el Vila-real s'ha quedat amb deu homes per l'expulsió d'Uche, que ha vist la segona targeta groga per una entrada perillosa al rival, tot i que ha tocat la pilota abans de fer-lo caure. La inferioritat numèrica ha animat el Betis a buscar l'empat.

Els andalusos, de fet, han trobat premi amb una acció de Rubén Castro, que ha rematat de cap una centrada des de l'esquerra.