VILA-REAL
Esports Futbol 01/05/2011

El Vila-real vol recuperar-se anímicament de la derrota a Europa fent-la pagar al Getafe

Els homes de Juan Carlos Garrido no tenen encara assegurada la plaça que dóna accés a la Lliga de Campions la temporada vinent

Redacció
2 min
Rossi lluita amb Romaric.

BarcelonaEl Vila-real i el Getafe es mesuren aquest diumenge al Madrigal en un duel vital per ambdós equips, ja que els locals necessiten els punts per no veure perillar la seva plaça de Lliga de Campions i els visitants per no complicar més les seves opcions d'aconseguir la permanència.

Els castellonencs arriben molt tocats al partit després de la golejada rebuda a Porto, en l'anada de les semifinals de la Europa League, i amb la necessitat de no perdre més distància sobre els seus perseguidors a la Lliga.

El Getafe, mentrestant, arriba al Madrigal ja molt ficat en la zona de perill i amb la imperiosa necessitat de sumar, si no vol ficar-se en problemes molt més greus.

El Vila-real ha deixat escapar l'avantatge de nou i onze punts, que mantenia les últimes jornades, amb els seus perseguidors, de manera que tant tècnic com jugadors, qualifiquen aquest partit com una autèntica final.

A falta de cinc jornades per a la conclusió de la Lliga, al club castellonenc es qualifica de clau aquest matx, ja que els comptes passen per guanyar tres dels cinc partits que resten aquesta temporada per assegurar la seva participació a la pròxima campanya en la màxima competició continental.

El Getafe arriba a aquesta trobada després de cinc mesos durs, en què només ha guanyat dos partits oficials, davant el Deportivo i el Sevilla, i per això ara lluita per no baixar a Segona Divisió. Tot el contrari del que va passar el mes de desembre de 2010, quan els homes de Míchel ho van guanyar gairebé tot i pensaven en situar-se en llocs europeus.

El seu entrenador, José Miguel González, Míchel, no està gens satisfet i ha mostrat públicament el seu enuig amb els jugadors, que, segons ell, estan capacitats per aportar més coses.

stats