LIGA BBVA
Esports Futbol 10/01/2015

El Vila-real es conforma amb un punt a Màlaga (1-1)

Jonathan dos Santos avança els groguets al límit del descans i Amrabat empata a l'hora de partit

M.m.
Amrabat i Víctor Ruiz, durant el Màlaga - Vila-real / JORGE ZAPATA / EFE

BarcelonaEl Vila-real ha sumat un punt de la visita a Màlaga (1-1), en un partit força intens i en què els locals han fet més mèrits per aconseguir la victòria. Una diana de Jonathan dos Santos, al límit del descans, i una vaselina d'Amrabat han estat les accions clau d'un enfrontament en què els andalusos han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol per fora de joc.

El partit, en el fons, ha estat força igualat, tot i que el Màlaga ha acabat fent més mèrits per marcar, sobretot a la represa. Tanmateix, el marcador l'ha inaugurat el conjunt de Marcelino, gràcies a una acció al darrer minut de la primera part. Jonathan dos Santos ha aprofitat un refús per enviar la pilota al fons de la porteria i situar el 0-1 just abans del descans.

A la represa, el Màlaga ha estat més insistent de cara a porteria, tot i que el Vila-real també ha tingut opcions al contraatac. Entre faltes i targetes, l'ambient caldejat per part dels jugadors i la intensitat del joc, el Màlaga n'ha tret petroli i ha pogut empatar al quart d'hora, amb una passada llarga que Amrabat ha picat per sobre del porter Asenjo, precipitat en la sortida (min 59).

Abans, però, el Màlaga havia empatat el partit per mitjà de Darder, però l'àrbitre, a instàncies del seu assistent, l'ha invalidat per fora de joc posicional (min 57).

El gol de l'empat ha accentuat les dinàmiques de tots dos equips. El Màlaga ha apostat per controlar el partit i el Vila-real ha sortit a la contra. Tots dos ho han intentat però els ha faltat acabar de crear opcions més clares de gol. A La Rosaleda s'han acabat repartint un punt cadascun.