Esports Futbol 07/12/2014

El Vila-real fulmina la Reial Societat en 45 minuts (4-0)

Els de Marcelino són sisens i tornen a ocupar posicions d'Europa League

Bruno Soriano, celebrant el seu gol contra la Reial Societat

BarcelonaEl Vila-real ha fulminat la Reial Societat (4-0) i confirma la seva ascendent dinàmica a la Lliga BBVA després d'una ratxa que el va allunyar de les primeres posicions de la taula de classificació. Els valencians han superat amb contundència els homes de David Moyes gràcies a una segona part excepcional, on han anotat els quatre gols.

Els de Marcelino han abusat d'un fràgil conjunt basc, encara en procés de reconstrucció amb l'arribada del seu nou tècnic. La igualada, que ha durat tota la primera meitat, l'ha trencat Bruno, amb un llançament de falta que no ha aconseguit controlar Zubikarai, molt gris aquest diumenge.

El porter visitant ha errat en el primer i en el quart gol, que també hauria d'haver aturat sense dificultats. El rus Cheryshev ha fet el 2-0 amb un potent llançament. El jugador cedit pel Reial Madrid està quallant una gran temporada tot i les lesions que l'han apartat de l'equip durant diverses jornades.

Moi Gómez, a les acaballes del partit, ha sentenciat la Reial Societat amb un doblet que ha situat el definitiu 4-0 en el marcador. Amb aquest resultat, els de Marcelino tornen a ocupar la sisena posició, que dona accés a la propera edició de l'Europa League.