Futbol
Esports Futbol 10/05/2014

El Vila-real goleja 4-0 el Rayo per tancar un gran any al Madrigal

Uche ha obert el marcador per als groguets, que encara ha tingut temps d'ampliar l'avantatge abans del descans a través de Bruno. Jonathan Pereira i Jaume Costa han completat la golejada

BarcelonaEl Vila-real ha regalat una golejada festiva a la seva afició, en l'últim partit del curs al Madrigal, en fer miques el Rayo Vallecano (4-0). Els groguets, que ja saben que l'any que ve competiran a Europa, han dominat el partit des del començament.

Uche ha obert el marcador, en rematar una assistència de Musacchio, que havia sigut habilitat per Gio dins l'àrea. Abans del descans, Bruno ha consolidat l'avantatge amb el 2-0, després d'una passada d'Aquino.

A la represa, el Vila-real no s'ha deixat sorprendre per un Rayo que ha intentat retallar diferències. Després d'una passada llarga, Jonathan Pereira s'ha desfet de Gálvez i ha superat el porter Rubén. El quart gol ha arribat deu minuts més tard, quan Jaume Costa ha aprofitat un refús després d'un llançament de falta.