LLIGA BBVA
Esports Futbol 08/03/2015

El Vila-real guanya amb un Vietto en estat de gràcia (4-1)

El davanter argentí, que ha començat el partit a la banqueta, ha sigut l'autor del tercer i definitiu gol local

Vietto, celebrant un gol amb el Vila-real

BarcelonaEl Vila-real no afluixa i Vietto, la seva estrella, tampoc. El davanter ha tornat a ser determinant en la victòria del seu equip davant el Celta (4-1). L'argentí, un dels noms propis d'aquesta Lliga BBVA, ha tornat a veure porteria i ha sentenciat el partit amb el seu gol, el tercer de l'equip.

Els de Marcelino han aconseguit sumar tres valuosos punts a l'espera del que faci el València i l'Atlètic de Madrid, que juguen aquesta nit (21:00 hores, Canal+1). Jornada complicada i gran resultat dels groguets, que tot i caure eliminats de la Copa del Rei segueixen col·leccionant victòries, aquesta al Madrigal.

Ho han fet, a més, en un partit bonic, amb alternatives i ocasions de gol de tots dos conjunts. De fet, Asenjo i Sergio Álvarez han tingut un destacat protagonisme. Giovanni Dos Santos i Musacchio, però, han encarrilat el triomf dels locals en tan sols 4 minuts, instants abans d'arribar al descans (2-0).

Festa local, que ha estat a punt d'arruïnar el Celta, també amb pólvora en atac i amb jugadors d'enorme qualitat. Augusto ha transformat un servi de falta i ha posat una mica d'emoció al xoc (2-1). Aquesta, però, només ha durat un parell d'accions. Vietto, llavors, s'ha encarregat de superar Álvarez i tornar a instaurar la calma.

L'atacant porta 19 gols en els 38 partits que ha disputat aquesta campanya, la del seu debut a la Lliga BBVA. Amb el partit resolt, Gerard Moreno, també en estat de gràcia (porta dos gols en dues jornades consecutives) va tancar la golejada castellonenca (4-1).