1a divisió
Esports Futbol 25/08/2013

El Vila-real també remunta contra el Valladolid i ja suma dues victòries (2-1)

L'equip de la Plana capgira el gol inicial de Javi Guerra amb una diana de penal de Giovani dos Santos i un golàs de Cani

BarcelonaEl Vila-real s'ha abonat a les remuntades i aquest dissabte ha aconseguit capgirar el marcador per segon partit consecutiu. L'equip de la Plana s'ha desfet del Valladolid al Madrigal (2-1) gràcies a un gol de penal de Giovani i a un golàs de Cani quan faltaven 7 minuts perquè es complís el temps reglamentari.

El conjunt castellà s'ha avançat al marcador amb una bona combinació entre Bergdich i Javi Guerra, que ha acabat amb una diana d'aquest últim que ha superat Asenjo amb habilitat. Era el minut 4 de partit i semblava que tot es torçava per als locals, però amb el pas dels minuts s'han asserenat i han acabat dominant i guanyant.

El Vila-real ha aconseguit la pilota i ha passat a dominar el partit. Ha demanat un possible penal per mans de Peña abans de la mitja hora de joc. Gil Manzano no ha indicat el punt de penal en aquella jugada, però sí a la següent, quan Alcatraz ha fet caure Jaume Costa. El mexicà Giovani dos Santos no ha fallat i ha igualat el marcador al minut 38.

El futbolista mexicà ha estat protagonista, també, a la segona meitat, quan ha hagut d'abandonar el terreny de joc per culpa d'unes molèsties. A la represa, el partit ha perdut intensitat i semblava que tots dos equips ja donaven per bo el resultat, fins que quan faltaven set minuts ha aparegut una genialitat de Cani per deixar els tres punts al Madrigal. El migcampista ha rebut la pilota, ha driblat alguns contraris i ha xutat amb la cama dreta a l'escaire.

El Vila-real ja suma dues victòries en els dos primers partits i és colíder, mentre que l'equip de Pucela encara no ha pogut puntuar.