LLIGA BBVA
Esports Futbol 30/11/2014

Un Vila-real molt superior es passeja davant el Còrdova (2-0)

El conjunt valencià ha tornat a sumar una victòria després de l'empat de dijous davant el Borussia Mönchengladbach

Efe/ara
Els jugadors del Vila-real celebren un gol / STEFFEN SCHMIDT / EFE

Vila-realEl Vila-real s'ha recuperat de la relliscada europea aconseguint a l'Arcángel el seu segon triomf consecutiu a la Lliga BBVA davant un pobre Còrdova, que pràcticament no ha inquietat Asenjo, i s'ha emportar-se així un just triomf (2-0) amb gols de l'argentí Luciano Vietto a la primera part i d'Uche a la segona.

Els grocs han sortit dominant, encara que en el primer quart d'hora les dues primeres arribades han sigut andaluses i amb perill, tot i que la defensa del Vila-real ha rebutjat la pilota després de rondar l'àrea petita d'Asenjo. No obstant això, el primer a anotar ha sigut el Vila-real quan, curiosament, el Còrdova semblava tenir més possessió. Vietto, que ha controlat amb la cama esquerra una pilota de Cheryshev i, de mitja volta, ha anotat amb la dreta (1-0).

A la recta final de la primera part, el Còrdova ha tornat a tenir més presència ofensiva i, a cinc del descans, un cop de cap de Deivid ha tornat a creuar tota l'àrea petita i ha acabat amb córner. Dos minuts després, l'ha tornat a tenir amb una pilota perduda en la mitja lluna de l'àrea que el capità Abel Gómez ha enviat lluny de la porteria rival.

Al cap d'un minut de la represa, el porter de l'equip andalús ha aturat dues ocasions clares de Vietto i Cheryshev. Els visitants ho han passat malament. Al minut 20, però, l'ha tingut Ghilas, encara que ha sigut en fora de joc, després d'una genialitat de Fede Cartabia, però l'algerià ha disparat a l'exterior de la xarxa.

A 20 del final, Uche, que ha sortit per Gerard Moreno, ha marcat amb la planta del peu a la sortida d'un córner quan pretenia controlar-la, i ha sentenciat el partit.

Fitxa Tècnica

Còrdova CF: Juan Carlos; Gunino, Íñigo López, Iago Bpuzón (Ekeng, min 46), Pinillos; Deivid, Borja García (Caballero, min 85), Abel; Fede Cartabia, Fidel (Fede Vico, min 59); Ghilas.

Vila-real: Asenjo, Mario, Gabriel, Víctor Ruiz, Marín; Bruno, Jonathan dos Santos; Rukavina (Manu Trigueros, min 78), Cheryshev (Jaume Costa, min 71); Vietto i Gerard Moreno (Uche, min 62).

Gols: 0-1, min 24: Vietto; 0-2, min 70: Uche.

Àrbitre: Xavier Estrada Fernández (Comitè Català). T. G.: Deivid, Vietto i Cheryshev.