1a divisió
Esports Futbol 24/08/2012

Villas-Boas creu que Modric podria fitxar pel Madrid aquest cap de setmana

L'entrenador del Tottenham diu que les negociacions continuen progressant de mica en mica i que "en un parell de dies" es podria tancar el traspàs del migcampista croat

Ara
1 min
Modric, el Cruyff dels balcans

BarcelonaAquesta vegada sí, tot sembla indicar que el fitxatge de Modric pel Reial Madrid encara la recta final. Tant és així que el mateix entrenador del Tottenham, André Villas-Boas, ha assegurat que les negociacions continuen progressant i tot plegat es podria resoldre "en un parell de dies".

"El tema està en mans del president, que m'ha dit que continuen conversant i que es fan progressos. Tot plegat es podria concretar en un parell de dies. Mentrestant el futbolista continuarà entrenant-se a banda del grup", ha dit Villas-Boas.

Luka Modrid, actualment migcampista del Tottenham, seria l'únic reforç per al Reial Madrid d'aquesta temporada, ja que els blancs encara no han fet cap fitxatge aquest estiu. Tanmateix, l'arribada del jugador croat aniria lligada a la marxa de Ricardo Kaká. De fet, si els blancs poden traspassar el futbolista brasiler, els diners que n'obtindrien servirien per finançar el fitxatge de Modric. El Tottenham en demana uns 35 milions d'euros.

stats