Futbol
Esports Futbol 28/04/2012

Karanka: "La Lliga ha existit sense Guardiola i seguirà existint sense ell, ja és història"

L'ajudant de José Mourinho ha comentat l'adéu del tècnic del Barça i reconeix que no pensa en ser primer entrenador i es limita a gaudir de l'experiència "d'aprendre al costat del cos tècnic de Mourinho"

Ara
2 min
Aitor Karanka, en sala de premsa

MadridAitor Karanka ha sigut contundent en afirmar que "la Lliga ha existit sense Guardiola i seguirà existint sense ell". "Els títols que ha aconseguit són allà, però ja és història. Aquesta competició seguirà sense ell, com seguirà sense Karanka i sense altra gent".

Preguntat per si li agradaria assumir el càrrec de primer entrenador, Karanka ha afirmat que "està aprenent de treballar amb el cos tècnic de Mourinho" i que això és l'únic que pensa. "Pel meu cap no passa res més que seguir gaudint d'aquesta experiència i no penso en res més".

Sobre si l'adéu de Guardiola és un indici de canvi de cicle al Barça, Karanka ha dit: "Res del que passi fora del Madrid ha de canviar la nostra manera de fer les coses. La línia del club és seguir lluitant pels títols. L'any passat va ser la Copa i aquest pot ser la Lliga. En això pensem".

El segon entrenador blanc ha explicat que el grup "està trist" després de l'ensopegada a la Champions però que, alhora, se sent "amb ganes perquè tenen la possibilitat d'una alegria ben a prop". "El partit del Sevilla són tres punts que ens poden apropar en aquesta carrera que estem acabant".

Mourinho va afirmar després de l'eliminació de la Champions que l'equip se sentia sol. Per què?, li han preguntat a Karanka. "Nosaltres tenim el suport d'aquest grup de jugadors –ha respost, esquivant la qüestió–. És un privilegi poder treballar amb aquest equip, amb el caràcter que té per aconseguir títols".

L'ajudant de Mourinho ha deixat clar que Pedro León no té gaires opcions de tornar al Reial Madrid perquè tampoc ha jugat gaires minuts amb el Getafe i ha posat d'exemple a José Callejón.

stats