Primera Divisió
Esports Futbol 23/01/2011

L'Almeria aconsegueix el primer triomf com a local de la temporada davant l'Osasuna (3-2)

Els andalusos comencen a somniar amb la salvació després de completar una setmana màgica, amb la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei

Carlos García celebra el seu gol, el primer de l'Almeria.

AlmeriaL'Almeria ha aconseguit la primera victòria de la temporada a casa, després de superar l'Osasuna per 3-2 en un partit en què els locals s'han avançat aviat en el marcador i han sabut gestionar el seu avantatge.

De sortida, el partit ha estat de l'Almeria, tot i que l'Osasuna ha tingut alguna ocasió clara abans inclús que l'equip andalús s'avancés en el marcador. Ha estat en el minut 7, amb un córner tret per Bernardello que Carlos García ha rematat de cap al primer pal.

Quasi sense temps per celebrar-ho, l'Almeria ha marcat el segon al minut 10. A passada de Bernardello, el millor dels locals, Michel ha assistit a Leo Ulloa.

Amb aquest resultat advers, l'Osasuna s'ha vist obligat a buscar la porteria contrària per tornar a entrar en el partit i aconseguir per fi guanyar lluny de casa. Al minut 23, Aranda ha rematat una assistència de Patxi Puñal per sobre de Diego Alves i ha posat el 2-1 al marcador.

A l'Almeria li ha tocat patir. Camuñas ha tingut l'empat al minut 25 després d'una centrada d'Aranda que no ha pogut rematar. Tampoc ha estat encertat al 37, quan el seu xut ha anat fora.

A la segona part, l'Almeria s'ha mostrat molt superior i ha tingut clares ocasions per augmentar el seu avantatge. Al minut 54, una jugada entre Jakobsen i Leo Ulloa ha donat als locals el gol de la tranquil·litat. El danès ha entrat per la banda esquerra i ha centrat una pilota que l'argentí ha rematat de cap.

Amb el 3-1, l'Almeria ha intentat adormir el partit i ha imposat el seu criteri defensiu davant un Osasuna sense idees i sense efectivitat. Ja en el minut 91, Leka ha marcat el definitiu 3-2.

Fitxa tècnica:

Almeria 3: Diego Alves; Michel, Carlos García, Marcelo Silva, Jakobsen; M'Bami, Fabián Vargas (Corona, min. 78); Kalu Uche (Pellerano, min. 67), Piatti, Crusat i Leo Ulloa (Goitom, min. 86).

Osasuna 2: Ricardo; Nelson, Josetxo, Sergio (Leka, min. 58), Damià; Lolo, Puñal; Coro (Calleja, min. 73), Soriano (Vadocz, min. 80), Camuñas i Aranda.

Gols: 1-0, min. 7: Carlos García. 2-0, min. 10: Leo Ulloa. 2-1, min. 23: Aranda. 3-1, min. 54: Leo Ulloa. 3-2, min. 91: Leka.

Àrbitre: Teixeira Vitienes (Comitè Càntabre). Targetes grogues pels locals Piatti, Carlos García i Jakobsen i per als visitants Nelson, Soriano, Camuñas i Damià.

Incidències: Partit jugat a l'estadi dels Jocs del Mediterrani davant prop de 10.000 espectadors.diez mil espectadores.