Primera Divisió
Esports Futbol 23/01/2011

Una errada defensiva de l'Atlètic de Madrid dóna a l'Sporting de Gijón tres punts vitals (1-0)

Un malentès entre Raúl García i Perea ha deixat la pilota a les botes del davanter de l'Sporting, que ha batut sense problema De Gea

David Barral, caient a la imatge, ha marcat el gol que dóna tres punts vitals a l'Sporting.

GijónUna errada defensiva de l'Atlètic ha donat a l'Sporting de Gijón tres punts importantíssims en un partit amb molt poc joc, però sí carregat d'emoció, i que serveix a l'equip de Manolo Preciado per creure en la salvació, després de sumar ja 7 dels últims 9 punts disputats.

Els locals afrontaven aquest partit amb l'esperança d'oferir una altra vegada la bona imatge que van mostrar la setmana passada davant de l'Hèrcules i aprofitar les baixes del rival (Agüero, Reyes i Tiago) per començar a allunyar-se de la part baixa de la classificació. Durant els primers 45 minuts, però, no s'ha vist cap jugada amb cara i ulls, cap tir a porta i amb la majoria de futbolistes dels dos equips totalment desapareguts.

Amb tot, el domini ha estat de l'Sporting davant d'un Atlètic molt conservador, que ha tingut la primera ocasió al minut 26, quan Elías ha provat un xut des de lluny que ha sortit molt desviat. La primera part ha acabat sense cap ocasió remarcable.

El partit ha canviat totalment als 6 minuts de la represa. Un malentès entre Raúl García i Perea ha deixat la pilota als peus de Barral, que no ha tingut cap problema per superar De Gea amb un fort xut molt celebrat pels locals i que ha deixat completament gelats els matalassers.

Amb el gol, el partit s'ha animat perquè l'Atlètic ha intentat empatar, però sense molta ambició, i l'Sporting ha començat a creure en la victòria i ha arribat amb més perill a l'àrea de De Gea.

Els intents ofensius dels madrilenys no arribaven enlloc, però la qualitat de la plantilla matalassera no ha deixat que els locals es relaxessin.

Els canvis per part dels dos equips i algunes faltes han protagonitzat els últims 20 minuts, quan s'ha tornat a veure molt poc futbol. Ja en el temps de descompte, Valera ha pogut aconseguir l'empat per a l'Atlètic amb una rematada de cap que ha tret Cuéllar amb una gran aturada.

L'Sporting suma tres punts vitals que el deixen a dos de la zona de descens.

Fitxa tècnica:

Sporting de Gijón 1: Cuéllar, Lora, Iván Hernández, Gregory, Canella, Eguren, Rivera, Nacho Cases, De las Cuevas (Nacho Novo, min. 78), Diego Castro (Jorge, min. 86, André Castro m. 89) i Barral.

Atlètic de Madrid 0: De Gea, Valera, Perea, Ujfalusi, Antonio López (Filipe, min. 84), Assunçao, Elias (Fran Mérida, min. 67), Juanfran, Diego Costa, Raúl García (Koke, min. 78) i Forlán.

Gols: 1-0: min. 51 Barral.

Àrbitre: Estrada Fernández. Targetes grogues a Barral (min. 35), Raúl García (min. 58), Perea (min. 69), Eguren (min. 74) i Fran Mérida (min. 88).

Incidències: Partit jugat a El Molinón davant d'uns 23.000 espectadors.