1a Divisió
Esports Futbol 19/12/2010

L'Atlètic de Madrid goleja a un Màlga en zona de descens (0-3) i s'apropa a la Lliga de Campions

Els de Quique Sánchez Flores sentencien l'equip de Manuel Pellegrini en tres jugades a pilota aturada, totes tres, faltes xutades per Simao Sabrosa

Simao intenta controlar una pilota davant l'oposició de Jesús Gámez.

MàlagaL'Atlètic de Madrid ha començat dominant el matx, tot i que sense apropar-se amb perill a la porteria del Màlaga, que davant la manca de creació s'ha dedicat a practicar un futbol directe, amb pilotes llargues perquè arribessin a Rondón i Fernández.

El conjunt roig-i-blanc tenia la pilota, l'administrava a plaer, però no ha creat ocasions clares de gol fins al minut 22, quan Tiago Mendes ha rematat de cap una falta tirada per Simao i ha inaugurat el marcador. El Màlaga, en mitja hora del partit, no s'ha ni apropat a la porteria de De Gea. El primer xut amb perill dels locals ha estat una falta tirada per Duda, que ha allunyat bé el porter matalasser.

A la represa, Pellegrini ha buscat més efectivitat amb els migcampistes Portillo i Fernando, que han entrat per Manu Torres i Iván González, però no li ha servit de gaire. El Màlaga ha dominat en els primers compassos de la segona part, però no ha tingut prou pegada per inquietar l'Atlètic de Madrid.

Agüero, el jugador més incisiu dels roig-i-blancs, ha demanat un possible penal d'Eliseu, en tocar la pilota amb les mans, però Teixera Vitienes no l'ha assenyalat. Poc a poc el Màlaga ha anat abaixant els braços i la sentència ha arribat, de nou, amb una falta xutada per Simao, que ha rebutjat la defensa local i que Domínguez, completament sol, ha rematat de cap (minut 65). Tres minuts després, novament Tiago, ha tornat a marcar de cap en una altra ocasió a pilota aturada.

Màlaga CF, 0: Rubén, Gámez, Hélder, Stadsgaards, Manu Torres (Portillo, m. 46); Duda, Iván González (Fernando, m. 46), Juanito, Eliseu; Fernández (Quincy, m. 62), Rondón.

Atlètic de Madrid, 3: De Gea; Ujfalusi, Perea, Domínguez, Filipe Luis; Raúl García (Valera, m. 86), Tiago, Assunçao, Simao; Refyes (Fran Mérida, m. 80), Agüero (Diego Costa, m. 71).

Gols: 0-1 (m. 22) Tiago. 0-2 (m. 65) Domínguez. 0-3 (m. 68) Tiago.

Àrbitre: Teixeira Vitienes (Col·legi Càntabre). Groga a Manu Torres i Gámez, i a Filipe Luis i Raúl García.