Reial Madrid
Esports Futbol 21/09/2012

Els capitans del Madrid demanen a Mourinho que no els ataqui i ell respon amb la suplència de Ramos

Segons publica 'La Vanguardia', Casillas, Ramos i Xabi Alonso van reunir-se amb el tècnic portuguès abans del partit contra el City i Mou va reaccionar a les pressions deixant el central a la banqueta

Ara
1 min
Iker Casillas mira el marcador durant el Madrid-Manchester City

MadridEls últims resultats i la suplència de Sergio Ramos en el primer partit de la Lliga de Campions, han dinamitat el vestidor del Reial Madrid, fent gran la distància que separa l'entrenador dels jugadors espanyols. Segons publica 'La Vanguardia' en la seva edició en paper, els capitans Iker Casillas, Sergio Ramos i Xabi Alonso van reunir-se amb el tècnic portuguès abans del partit contra el Manchester City. En una breu trobada a l'hotel de concentració, els internacionals van demanar a Mourinho que no repetís les acusacions de després de la derrota a Sevilla. Aparentment, el tècnic portuguès va acceptar la recomanació dels futbolistes però la seva reacció, hores més tard, va ser deixar el central a la banqueta.

Mourinho va culpar Ramos del gol de Trochowski, que va suposar la derrota del seu equip contra el Sevilla. El defensa blanc era el responsable del marcatge del sevillista però no el va aturar convenientment. Ja fa temps que les relacions entre tots dos no són bones, malgrat que el de Setúbal va assegurar a la zona mixta de la Champions que "no té cap problema de disciplina amb Sergio Ramos".

stats