El Reial Madrid recupera el lideratge (2-6)

Tot i jugar amb deu futbolistes la segona meitat per l'expulsió de Pepe, l'equip que entrena José Mourinho goleja al Sánchez Pizjuán i se situa a tres punts del Barça

à. G.
Celebració d'un dels gols.

BarcelonaEl Reial Madrid ha recuperat el lideratge de Primera Divisió al Sánchez Pizjuán, on ha golejat el Sevilla (2-6) gràcies a l'encert de Cristiano Ronaldo (tres gols), Callejón, a qui José Mourinho ha situat a l'onze inicial, Di María i Altindop.

La primera meitat ha estat clau ja que, tot i el domini del Sevilla, el Reial Madrid s'ha mostrat molt encertat ofensivament i ha sumat tres gols, dos de Cristiano Ronaldo i un de Callejón. A més, Iker Casillas ha tingut una intervenció decisiva.

El Reial Madrid ha jugat tota la segona meitat amb deu jugadors ja que Pepe ha estat expulsat un minut abans d'arribar al descans. Tot i això, el conjunt blanc ha aconseguit augmentar la renda amb un gol de Di María.

En la recta final, ja amb el partit sentenciat, Navas ha sumat l'únic gol del Sevilla. A 15 minuts del final, però, el conjunt local també s'ha quedat amb deu futbolistes ja que Manu del Moral ha estat expulsat amb vermella directa.

A cinc minuts del final Cristiano Ronaldo ha aprofitat un penal per sumar el seu tercer gol, el cinquè del seu equip, que encara n'ha sumat un sisè, aquest obra d'Altindop.

En el temps afegit, el Sevilla ha sumat el seu segon gol, obra de Negredo.

Ara, el Reial Madrid suma 40 punts i el Barça, 37. Els dos equips han jugat ja 16 partits.