FUTBOL

14 detinguts a La Corunya en la segona fase de l'operació Neptú per la baralla entre els ultres

La segona fase de l'Operació Neptú té com a objectiu arrestar els membres del grup Riazor Blues

La Policia ha detingut a La Corunya 14 persones en la segona fase de l'anomenada Operació Neptú contra els participants en la baralla que el passat 30 de novembre es va saldar amb la mort a un seguidor del Dépor a Madrid.

Aquesta segona fase, que se suma a la primera desenvolupada aquesta setmana amb 41 detinguts, té com a objectiu arrestar els membres del grup radical Riazor Blues als què la investigació assenyala també com a responsables d'actes delictius en la baralla ocorreguda el 30 de novembre a Madrid Rio, al voltant de l'estadi Vicente Calderón. Així, en aquests moments, hi ha 55 detinguts.

Per dur a terme aquesta segona fase, agents de la brigada provincial d'informació de Madrid es van desplaçar fa uns dies a La Corunya per preparar i organitzar les detencions amb els seus companys gallecs.

Fonts d'aquesta investigació han confirmat a l'agència EFE que home que va ser detingut ahir a Parla (Madrid) és considerat un dels presumptes autors de la mort. Aq uest home, un taxista de Parla amb antecedents policials, ha passat avui a disposició judicial acusat d'homicidi, amb la resta de detinguts a Madrid en relació amb la baralla