REIAL MADRID
Esports Futbol 01/03/2011

El diari 'As' també es gira contra Mourinho

L'endemà que ho fes 'Marca', aquest dimarts l'altre gran diari esportiu de Madrid, el que va esborrar un jugador per fer aparèixer un fora de joc del Barça, critica l'entrenador del Madrid. L'avisa que "pot caure en la caricatura" si continua queixant-se per tot

Redacció
2 min

BarcelonaL'As també. La premsa de Madrid i del Reial Madrid s'ha llançat a criticar José Mourinho, no per les seves decisions tècniques ni els seus resultats, sinó pel seu comportament fora del camp. Si ahir era Marca que li retreia que s'aferrés a les petiteses del calendari per justificar un empat a Riazor que podria ser letal, aquest dimarts s'hi afegeix el diari que la setmana passada va esborrar un jugador amb el Photoshop -per error, segons van assegurar- per tal de fer aparèixer un fora de joc en el gol del Barça.

Ho fa amb un article signat pel director en persona, Alfredo Relaño. En un text titulat "Mourinho pot caure en la caricatura", Relaño recorda que muntar el calendari dels partits de la Lliga és molt difícil pels condicionants televisius i de les competicions europees, i assegura que hi ha "poc marge per embolicar la troca per fastiguejar Mourinho". Segons una anàlisi que fa el mateix diari, els problemes generats pel calendari són si fa o no fa els mateixos per a tots els equips.

La conclusió és que a vegades tots podrien queixar-se i que alguna vegada ho ha fet Guardiola, però ha tingut poc ressò "perquè Guardiola es queixa poc". Mourinho, en canvi, "es queixa molt". "Es queixa de Clos Gómez, es queixa de l'estructura del seu club, es queixa que a Cristiano li peguen més que a Messi, es queixa de les grogues, es queixa al quart àrbitre, es queixa del calendari. Queixes possiblement sinceres, encara que potser no totes encertades, però en tot cas excessives. Pot caure en la caricatura i no té necessitat d'això. És un gran entrenador però corre el risc que el seu paper de piulador oficial del regne oculti els seus mèrits professionals", conclou Relaño.

Un altre article titulat "L'efecte del calendari és poc significatiu", de Marco Ruiz, i la crònica "Barcelona ironitza amb les queixes de Mourinho" completen el paquet de crítiques del rotatiu madrileny.

stats