Futbol
Esports Futbol 26/01/2014

Les errades del Rayo donen a l'Atlètic un triomf contundent a Vallecas (2-4)

Els matalassers no perdonen a Vallecas i tornen a superar el Madrid en la classificació

L'Atlètic de Madrid ha guanyat 2-4 a Vallecas

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha sumat una còmoda victòria a Vallecas davant el Rayo (2-4), en un partit que el conjunt matalasser ha dominat sense problemes des del començaments i que ha resolt ja al primer temps amb dos gols d'Arda Turan i un de David Villa.

La pressió matalassera sobre la sortida de pilota del Rayo, sempre en curt i mai en llarg, ha tingut efecte als vuit minuts, quan Baena ha perdut la pilota prop de l'àrea davant Diego Costa, que ha centrat perquè Villa superés Rubén i fes el 0-1. El partit ha pogut canviar després amb un penal de Manquillo sobre Alberto Bueno que Jonathan Viera ha fallat (o que Courtois ha aturat).

El toc d'atenció ha activat l'Atlètic, que ha fet el 0-2 amb un gol d'Arda Turan a la mitja hora de joc. El Rayo ha retallat distàncies a través de Viera, que ha rematat una pilota després de l'assistència de Trashorras.

Abans del descans, però, els de Simeone han sentenciat amb l'1-3, obra altre cop d'Arda Turan després d'un altre error defensiu del Rayo.

A la represa el partit ha seguit el mateix guió, fins que al minut 74, Saúl s'ha fet un autogol que ha trencat qualsevol opció de remuntada per als de Vallecas. El Rayo, tot orgull, encara ha pogut maquillar la derrota amb el 2-4, obra de Larrivey després d'una centrada de Viera.