Reial Madrid
Esports Futbol 21/09/2011

Florentino defensa Mourinho i diu que "té raó en els arguments" però li fallen "les formes"

Avui han trascendit algunes declaracions que el president del Reial Madrid va fer en defensa del seu entrenador dilluns en una trobada privada amb socis del club blanc

Ara
1 min
Sandro Rosell, Joan Collet i Florentino Pérez, a l'assemblea extraordinària de la LFP

BarcelonaFlorentino Pérez va aprofitar una trobada privada amb socis del Reial Madrid dilluns per deixar clar que està del costat de José Mourinho, qui creu que "té raó en els arguments" encara que no sempre els expressi de la millor manera possible. "Santiago Bernabéu també deia algunes frases altisonants", va dir.

Aquestes i altres frases són les que s'han filtrat d'una reunió que el màxim mandatari blanc va mantenir amb alguns socis abans de l'assemblea ordinària que tindrà lloc diumenge i que publica el diari 'Marca'. "El señorío és defensar sempre el Madrid", va afirmar Florentino Pérez, deixant clar que aquesta és la voluntat del tècnic portuguès.

Una de les afirmacions més estranyes que es posen en boca del president del Madrid és aquesta sobre Santiago Bernabéu. "Tenia un amic català que tenia el defecte de ser jugador del Barça i, a més, i per si fos poc, professava com a català".

stats