PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/01/2011

Mourinho: "El meu equip no ha regalat el partit"

L'entrenador del Reial Madrid creu que el seus jugadors han fet un treball digne al Reyno de Navarra i afirma que no té res a retreure al seu equip. "Marxo tranquil".

Nuria García
1 min
José Mourinho.

Barcelona"Han fet un treball digne, no tinc res a retreure al meu equip". José Mourinho creu que el seu equip ha donat la cara en tot moment al Reyno de Navarra tot i perdre contra l'Osasuna. "El meu equip no ha regalat el partit. No m'agrada perdre quan es regala el partit, però ens hem enfrontat contra un equip que ha jugat al límit del seu esforç. Marxo tranquil", ha explicat Mourinho.

Per al tècnic, el seu equip estava dominant quan l'Osasuna ha marcat el gol. "Estàvem a dalt i ens preparàvem per fer canvis. Però després del gol, ells s'han tancat i hem hagut de lluitar molt", ha relatat el tècnic portuguès, que ha destacat que l'àrbitre "ha fet una feina molt bona".

Mourinho ha recordat que al Barça no li va ser fàcil guanyar al Reyno de Navarra: "El Barça va guanyar aquí, però amb el 0-0 va haver-hi una jugada decisiva que l'àrbitre no va assenyalar", ha apuntat. A més, ha explicat que l'Osasuna és "un equip defensiu", al que només es pot guanyar "si jugues sòlid". Sobre l'Osasuna, Mourinho ha dit que han fet "tot per aconseguir un punt que hauria estat merescut".

Per últim, l'entrenador del Reial Madrid també s'ha referit al fet que durant el partit ha hagut moments en què han caigut dues pilotes sobre el terreny de joc. "Ens ha passat tres cops. És l'únic que no m'ha agradat. Quan passa tres cops, ja no és poc fair-play, és estratègia", ha conclòs.

stats