1a Divisó
Esports Futbol 14/02/2011

L'Osasuna destitueix Camacho i li busca substitut

L'entitat rojilla ha decidit que José Antonio Camacho deixi de ser l'entrenador de l'Osasuna, després que el seu equip entrés en zona de descens ahir en perdre contra la Reial Societat (1-0) a Anoeta

Redacció
1 min
Camacho a Anoeta en el seu darrer partit com a tècnic de l'Osasuna.

PamplonaLa Junta Directiva de l'Osasuna ha confirmat en un breu comunicat que José Antonio Camacho deixa la disciplina navarresa. El seu equip no va poder guanyar ahir a Anoeta i va caure després d'un gol de Raúl Tamudo que va donar la victòria a la Reial Societat (1-0).

La derrota ha situat l'Osasuna avantpenúltim, ja en zona de descens amb 22 punts, després que rivals directes sí que aconseguissin la victòria, com el Racing de Santander (dissabte, 3-2 al Sevilla), el Deportivo (1-0 al Vila-real, ahir) o el Llevant (1-0 a l'Almeria, també ahir). Aquesta nova urgència del descens ha precipitat la decisió de la directiva, que vol revolucionar l'equip.

El possible substitut serà molt probablement José Luis Mendilibar, un tècnic que ha dirigit, entre d'altres, l'Eibar, l'Athletic Club i el Valladolid.

stats