Primera Divisió
Esports Futbol 29/01/2011

Duel directe per eludir el descens entre el Màlaga i el Saragossa

El Màlaga intentarà sortir dels llocs de descens i fer valer els seus flamants fitxatges d'aquest hivern davant un rival directe, el Reial Saragossa, que viatja a la Rosaleda en el seu millor moment de la temporada, després d'encadenar dues victòries

Redacció
2 min

BarcelonaDesprés de la seva derrota a València (4-3), l'entrenador del Màlaga, Manuel Pellegrini, haurà de recompondre el seu onze titular -a causa de les sancions de Martín Demichelis, Apoño i Weligton- per plantar cara al conjunt aragonès.

El tècnic xilè, que no es podrà asseure a la banqueta i el seu substitut serà el seu ajudant Rubén Cousillas, possiblement utilitzi en el centre de la defensa a Hélder Rosario, que repetirà titularitat al no ser sancionat pels seus gestos a l'àrbitre, i el danès Kris Stadsgaards, restablit d'una lesió.

Per la seva banda, el Reial Saragossa arriba a Màlaga crescut per les dues últimes victòries assolides de manera consecutiva, que li han servit per sortir del descens. A més de la importància dels punts en joc, atès que un empat o una victòria demà permetrien al conjunt aragonès mantenir-se per davant en la classificació, en el primer cas, i augmentar l'avantatge, en el segon, la plantilla saragossista no oblida el duel de la primera volta en el qual va caure amb rotunditat (3-5) i va encaixar els cinc gols en els primers 34 minuts.

Lluny de la Romareda el conjunt aragonès baixa el rendiment i encara no ha aconseguit una sola victòria. S'ha conformat amb cinc empats. En l'aspecte esportiu sembla que el tècnic Javier Aguirre prepara canvis per enfrontar-se al Màlaga pel que fa a l'onze inicial que va posar en joc contra el Deportivo, no només en els jugadors pels quals apostarà sinó en el sistema de joc ja que retornarà al seu habitual 4-1-4-1 després d'utilitzar un 4-4-2 contra el conjunt gallec.

Són segures les baixes de l'italià Matteo Contini, per sanció, i el seu lloc l'ocuparà el seu compatriota Maurizio Lanzaro, i la del serbi Ivan Obradovic, per malaltia, al que reemplaçarà Javier Parets. També és probable que perdin el seu lloc el francès Sinama-Pongolle i l'holandès Said Boutahar en detriment de Lafita i de l'argentí Nico Bertolo o de Jorge López.

El que s'ha quedat fora de la llista ha estat el fins ara únic fitxatge del Reial Saragossa al mercat hivernal, Guirane N'Daw, així com el lesionat Laguardia, i Uche, que en breu haurà completat el seu procés de recuperació.

stats