PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2011

El Madrid no aconsegueix marcar al camp del Depor (0-0) i el Barça s'allunya a set punts

Els de Mourinho disposen d'ocasions, però no poden superar el Deportivo de la Corunya, estavellant dues pilotes al pal. Ara, els blancs són a set punts del Barça

Nuria García
El francès Karim Benzema va ser profeta a la seva terra i va marcar el gol que va fer aixecar Florentino de la seva butaca.

BarcelonaEl Reial Madrid no ha passat de l'empat al camp del Deportivo de la Corunya. Els blancs, que han dominat el partit, han estat incapaços de superar Aranzubia i tornen cap a Madrid sumant només un punt. Gràcies al triomf del Barça a Mallorca, els blaugranes s'allunyen a set punts del Madrid al capdavant de la classificació.

El Deportivo de La Corunya ha recuperat el malefici que el Reial Madrid va trencar la temporada passada a l'estadi de Riazor, i d'aquesta manera, ha donat un pas ferm en el seu camí cap a la permanència a Primera Divisió i ha frenat la reacció madrilista per la lluita pel títol. Mourinho ha apostat per Benzema a l'onze titular i ha deixat Adebayor a la banqueta.

Però tot i la confiança en el francès, que va ser l'autor en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, els blancs no han vist porta en els 90 minuts. Només Cristiano Ronaldo, abans de la mitja hora de partit, ha aconseguit ficar la pilota entre els tres pals després d'una passada de Kaka, però el portuguès estava en clar fora de joc i l'àrbitre ha anul·lat el gol.

En l'inici de la segona part, el Depor ha estirat línies i ha gaudit d'alguna ocasió per superar Casillas. Això sí, els gallecs, molt erràtics, no han generat excessiu perill. Però a mida que passaven els minuts, el Depor ha anat tancant-se i el Madrid ha reaccionat i ha començat a pressionar la porteria d'Aranzubia.

Mourinho ha buscat aire fresc en atac amb l'entrada de Di Maria i d'Adebayor i mantenint a Benzema al camp. Això ha provocat que el Madrid es trenqués en dos i ha donat impuls al Depor, que s'ha lluit amb una jugada personal d'Adrián que, després de deixar enrere a tres rivals, no ha encertat a marcar. El pal s'ha aliat amb el Depor, que ha vist com Cristiano Ronaldo i Adebayor estavellaven dues rematades a la fusta.

DEPORTIVO 0

REIAL MADRID 0

Deportivo: Aranzubia, Laure, Colotto, Lopo, Morel Rodríguez, Rubén Pérez, Antonio Tomás, Adrián (Lassad 72'), Juan Rodríguez, Guardado (Pablo Álvarez 56') i Sand (Riki 83').

Reial Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo (Granero 76'), Alonso, Lass (Di Maria 60'), Ozil, Kaka (Adebayor 60'), Cristiano i Benzema.

Àrbitre: Fernández Borbalán (col·legi andalús). Targetes grogues: als locals Laure, Rubén Pérez, Sand i Riki, i a Carvalho, Pepe i Granero pels visitants.