Esports Futbol 19/12/2010

La necessitat de sumar punts dels Màlaga examina la irregularitat en el joc de l'Atlètic de Madrid

L'Atlètic de Madrid visita demà La Rosaleda, en un duel marcat per la necessitat dels locals en la lluita pel descens, i dels visitants, en les seves aspiracions europees

Redacció
2 min

BarcelonaTot just tres dies després de confirmar el seu fracàs en el torneig continental, amb un decebedor tercer lloc en el grup B de la Lliga Europa, l'Atlètic torna a posar en joc el seu crèdit d'aspirant al tercer o quart esglaó de la Lliga, en què ha viatjat amb alts i baixos durant les primeres quinze jornades.

Set victòries, dos empats i sis derrotes resumeixen el camí fins ara de l'equip matalasser en la competició nacional, en la qual porta gairebé un any, des del passat gener, sense sumar tres triomfs consecutius en Lliga i en la qual la irregularitat li ha impedit ascendir a les places de Champions en les últimes dates. L'Atlètic, que no apareix entre els quatre primers de la classificació des de la cinquena jornada, necessita demà donar continuïtat a la reacció del dissabte passat contra el Deportivo de La Corunya, a qui va superar amb comoditat per 2-0. L'entrenador Quique Sánchez Flores mantindrà la base de les seves alineacions titulars recents, amb el retorn a l'onze de José Antonio Reyes, que no va jugar a Leverkusen per unes molèsties musculars, el portuguès Tiago Mendes, suplent a Alemanya, i el txec Tomas Ujfalusi, que va descansar dijous passat. En l'equip inicial seguiran Raúl García, que acompanyarà Tiago al mig centre, encara que també hi ha l'opció del brasiler Paulo Assunçao, el portuguès Simao Sabrosa, que mantindrà la titularitat a la banda esquerra, i l'uruguaià Diego Forlán i l'argentí Sergio Kun Agüero, que jugaran en punta. Al centre de la defensa tampoc s'esperen novetats, amb el colombià Luis Amaranto Perea i Álvaro Domínguez, encara que també podria tornar l'uruguaià Diego Godín a aquesta demarcació, després de la seva suplència en els dos últims partits, mentre que David de Gea continuarà a la porteria i el brasiler Filipe Luis, al lateral.

Al davant hi tindrà el Màlaga, en una situació complicada, estant en llocs de descens i que rep l'Atlètic en un duel en què, després del revés que va suposar caure per golejada en la jornada passada contra l'Hèrcules a Alacant (4-1), intentarà fer valer el factor camp, que amb l'arribada del xilè Manuel Pellegrini ha suposat guanyar tres partits, dos de Lliga i un de la Copa del Rei. Pellegrini ha confeccionat una llista de dinou jugadors en la qual destaquen les novetats del defensa Manu Torres, que substitueix el lesionat Patrick Mtiliga, i el migcampista Juanito, que accedeix pel jove Recio. El substitut de Recio, titular indiscutible des de l'arribada de Pellegrini, podria ser Fernando o Juanito, que va tornar a la convocatòria després de diverses setmanes absent, i el del lateral esquerre Mtiliga, el seu company de demarcació Manu Torres, que va tornar entre els convocats.

stats