PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

El Saragossa aprofita la desidia del Màlaga i l'envia a la cua de la classificació de Primera (1-2)

Amb aquesta victòria el Saragossa suma 22 punts i ja se situa a 4 de la zona del descens. El Màlaga, per la seva banda, se situa cuer a 3 de la salvació

Sinama Pongolle i Jorge López celebren el segon gol del seu equip, aquesta tarda a La Rosaleda.

BarcelonaEl Saragossa li ha tornat a Màlaga la victòria de la primera volta i ha aconseguit un triomf just (1-2), davant un rival que ha estat un miratge del que es va veure a València, i que es col·loca de "fanalet vermell". El partit ha estat avorrit i tan sols la incertesa del marcador ha donat emoció al xoc ,en què els dos equips es jugaven molt del seu futur en la categoria. L'afició malaguista ha mostrat el seu enuig "tenyint" amb globus La Rosaleda completament de negre, en senyal de protesta pels últims arbitratges, especialment del partit a València.

El Saragossa no s'ha intimidat, tot i el ambient i amb Braulio com a única punta, molt entonat, s'acostava a l'àrea del Màlaga, que ha pogut marcar en una jugada de Rondón i que ni Eliseu, ni cap altre company han pogut empènyer la pilota quan el porter Leo Franco estava batut. L'equip aragonès tenia més presència al centre del camp, el que li faltava als locals amb un Maresca, desaparegut. Tot i això, el Màlaga intentava crear joc per les bandes i per l'esquerra, en un centre de Rondón, que ha aprofitat Duda, sense deixar botar la pilota, per marcar el primer gol al minut 16 del seu partit número dos-cents a Primera, el seu gol número vint en el conjunt malagueny. El conjunt aragonès arribava amb perill en accions d'estratègia i ha estat Bertolo, en una altra falta, que ha rematat de cap completament sol i ha igualat el marcador (1-1) en el minut 40.

No ha canviat massa el decorat a la segona part. Un Màlaga lent, sense recursos, opac i sense un líder que agafés el comandament, i un Saragossa que aprofitava l'ansietat dels locals per alentir el partit i intentar en alguna jugada aïllada, com les de Bertolo per l'esquerra al minut 57 i en el 62, per desnivellar el marcador. Quan semblava que l'empat seria el resultat final, el davanter Sinama, que ha sortit per Braulio, s'ha fabricat una jugada i amb la seva cama esquerra, en llançament ras, ha donat el triomf a l'equip aragonès en el minut 86.

1 Màlaga - 2 Saragossa

Màlaga CF: Asenjo; Gámez (Manolo, m. 41), Stadsgaards, Hélder, Mtiliga, Dubte, Camacho, Maresca (Recio, m. 58), Eliseu (Quincy, m. 70); Baptista i Rondón.

Reial Saragossa: Leo Franco; Diogo, llençar, Jarosik, Parets; Lafita (Boutahar, m. 75), Gabi, Ponzio, Bertolo (Gabilondo, m. 70); Ander (Jorge López, m. 85) i Braulio ( Sinama, m. 67).

Gols: 1-0 (16') Duda. 1-1 (40') Bertolo. 1-2 (86') Sinama.

Àrbitre: Pérez Lasa (Col.legi Basc). T.G: Hélder i Camacho (Màlaga); Ponzio, Diogo, Bertolo i Gabi (Saragossa).

Assistència: 25.000 espectadors