1a Divisió
Esports Futbol 19/12/2010

El Saragossa aconsegueix esgarrapar un punt al Reyno de Navarra (0-0)

Els locals, clars dominadors davant un equip molt defensiu, reclamen un penal dubtós no assenyalat sobre el davanter Carlos Aranda al minut 75

El davanter de l'Osasuna Carlos Aranda, protagonista de la jugada polèmica del partit.

PamplonaL'Osasuna d'Antonio Camancho s'ha hagut de conformar amb un empat (0-0) enfront del cuer, el Saragossa, tot i disposar de les ocasions més clares en l'enfrontament d'avui al Reyno de Navarra. Els de Javier Aguirre han aconseguit treure un punt que no els serveix per abandonar l'última posició den la classificació.

En la primera meitat, els locals han estat els amos del joc i han tingut tres ocasions claríssimes per avançar-se al marcador, en tres llançaments de córner, però Leo Franco i Ponzio han salvat els gols cantats sota els pals. Primer una rematada de cap de Soriano al minut 4, una altra de Sergio al 34 i només un minut després, una de Nekounam.

El Saragossa, per la seva banda, només ha arribat a l'àrea navarresa en dues aproximacions, a l'inici del partit i just abans del descans. Sinama ha desaprofitat la més clara en fallar un bon servei d'Ander als dos minuts de començar el partit.

A la represa, el quadre aragonès ha estat més còmode sobre el terreny de joc, mentre que als locals els hi han entrat les presses per guanyar. Amb el pas dels minuts, però, l'Osasuna ha tornat a prendre les regnes del partit, però no ha pogut amb el mur defensiu que han construit els de Javier Aguirre. Els locals han pagat l'esforç físic i han disminuït les seves aproximacions a la porteria de Leo Franco.

Camacho, llavors, ha substituït Lekic per Aranda, que ha protagonitzat la jugada polèmica de la tarda. Al minut 75, el jugador local ha caigut dins a l'àrea davant Pinter, però Mateu Lahoz no ha xiulat res davant el dubte de si Aranda s'ha tirat o no.

Mentre, el Saragossa només ha inquietat l'àrea de Ricardo amb xut llunyà de Lafita i una rematada de Jorge López ajustada al pal.

Osasuna, 0: Ricardo; Nelson, Sergio, Miguel Flaño, Monreal; Vadocz (Lolo, m.68), Nekounam; Juanfran, Soriano, Masoud; Lekic (Aranda, m. 68).

Saragossa 0: Leo Franco; Diego, Jarosik, Contini, Paredes; Pinter; Lafita, Ander Herrera (Edmilson, m. 92), Ponzio, Bertolo (Jorge López, m. 46); Sinama Pongolle (Marco Pérez, m. 80).

Àrbitre: Mateu Lahoz (Comitè Valencià). Groga a Miguel Flaño i Sergio; i Pinter i Ander Herrera.