PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

L'indi Alan Ali Syed ja és, oficialment, el nou propietari del Racing de Santander

L'empresari i l'antic president del Racing, Jacobo Montalvo, han signat avui el traspàs del 80% de les accions del conjunt càntabre

Redacció
2 min
Ashan Ali Syed.

BarcelonaL'empresari indi Ashan Ali Syed, nou propietari del Racing de Santander, ha explicat avui, després de signar la compra de les accions que fins ara posseïa Jacobo Montalvo (Dumviro Ventures SL), que el seu objectiu per als propers anys passa per "portar el Racing a grans cotes del futbol mundial ".

Ali Syed ha arribat aquest matí a l'aeroport de Parayas a bord del seu avió privat, mentre que el president del Racing, Francisco Pernía i el conseller d'Economia del Govern de Cantàbria, Ángel Agudo, ho feien en un vol regular. Tots ells procedien de Zuric (Suïssa), on ahir a la nit finalment van resoldre els serrells pendents d'aquesta operació per la qual Ali Syed adquireix una mica més del 80 per cent de les accions del Racing. La rúbrica de l'acord s'ha produït avui als Camps de Sport del Sardinero, en una reunió davant de notari en què han participat el magnat indi, el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, els consellers d'Economia i Esport, Ángel Agudo i Francisco Javier Marcano i el president del Racing, Francisco Pernía.

La reunió per a la signatura del traspàs d'accions s'ha perllongat durant una mica més d'una hora, fins que finalment ha comparegut davant els mitjans de comunicació un exultant Ali Syed, sorprès per l'expectació que ha suscitat la seva arribada. A l'avantllotja del Sardinero, on s'ha traslladat la compareixença pública per tenir més amplitud que la sala de premsa, Ali Syed s'ha limitat a donar lectura a un breu discurs, posposant respondre a les preguntes dels periodistes fins després del partit que dilluns jugarà el Racing contra el València, al qual assistirà a la llotja. Ali Syed ha agraït la "calorosa rebuda" de la que ha estat objecte tant a l'aeroport, com a la seva arribada a l'estadi, que, segons ha explicat, l'ha fet veure "el valorat i estimat que és el Racing".

"És un honor prendre el control i custòdia d'aquest club orgullós, ric en història i en patrimoni", ha assenyalat l'empresari indi, que s'ha mostrat disposat a "carregar sobre les espatlles una gran responsabilitat cap al futur". "El meu objectiu per als propers anys és liderar el Racing i portar-lo a grans cotes del futbol europeu i mundial", ha afegit Ali Syed, subratllant que també pretén que el Racing sigui "reconegut pels valors de l'esport-entreteniment".

Finalment, Ali Syed ha demanat el "suport de tota la comunitat càntabra, no només el de les autoritats i els seguidors del club".

stats