LLIGA ESPANYOLA
Esports Futbol 08/05/2011

Karanka: "Amb l'àrbitre d'avui és diferent. Amb Mateu Lahoz dóna gust sortir a jugar."

El segon entrenador del Reial Madrid i ajudant de Mourinho ha tornat a repetir que les males actuacions arbitrals han privat al Reial Madrid d'aconseguir més

Adrià Soldevila
2 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho no ha sortit avui tampoc a fer declaracions a la sala de premsa del Sánchez Pizjuán. En la roda de premsa posterior al partit, el segon entrenador del Reial Madrid i ajudant del tècnic portuguès, ha insistit en el tema de la persecució arbitral al conjunt blanc i s'ha mostrat molt content per l'actuació d'avui de Mateu Lahoz, l'àrbitre preferit del seu superior. També ha comentat la seva opinió sobre la no presència de Mourinho a les rodes de premsa, declarant que "no se sap si tornarà a sortir. Quan les coses es tranquilitzin i se sàpiga per què ha passat tot això, segurament sortirà".

"Cada partit és diferent i cada àrbitre també. Amb Mateu Lahoz dóna gust sortir a jugar", ha comentat. "El Madrid surt a tots els partits a guanyar i hi ha partits que per unes circumstàncies o unes altres no s'han pogut guanyar".

En referència al títol de Lliga, Karanka ha volgut honorar el seu equip, dient que "està clar que amb aquesta samarreta, fins que no s'acabi la Lliga i estigui decidit tot, res estarà perdut. Som el Reial Madrid i per respecte al club i a altres equips de la competició, seguirem lluitant". Els partits perduts a casa pel Reial Madrid també han estat motiu de comentar a la sala de premsa i Karanka els ha valorat dient que "la realitat és que a principi de temporada veus un calendari amb uns últims partits molt durs, però quan ha passat tot t'adones que has perdut punts i partits que per res del món esperaves. Això fa pensat de cara a la propera temporada. Els punts que sóm favorits no es poden escapar".

Ja per últim, en el tram final de la roda de premsa, un periodista sevillà ha preguntat a Karanka pel "robatori" a les semifinals de la Copa del Rei, on el Madrid va guanyar el Sánchez Pizjuán amb un gol fantasma no concedit al conjunt local, però el segon de Mourinho recorda res: "ni me'n recordo pràcticament del que va passar. El que va passar ja és passat. Si en el seu dia ningú es va queixar, ara no és moment de parlar de les semifinals. És moment de parlar del present."

stats