PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/02/2011

Mourinho: "He reservat jugadors perquè el rival té un dia més de descans, i això és moltíssim"

L'entrenador del Reial Madrid segueix posant pressió a la Lliga de Futbol, tornant a posar èmfasi en la negativa per jugar el divendres, com el seu rival europeu

Redacció
1 min
Benzema i Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho ha destacat en roda de premsa la no possibilitat de jugar divendres passat, igual que l'Olympique de Lió, proper rival a la Lliga de Campions. L'entrenador blanc ha comentat que ha "reservat jugadors perquè el rival té un dia més de descans, i això és moltíssim". També ha argumentat la no substitució de Cristiano Ronaldo, al·legant que "un futbolista es pot lesionar en les condicions més estúpides. Sembla que Lisandro es va lesionar xutant una pilota que corria per allí. Cristiano vol jugar i no està cansat".

En el tema d'estar a dos punts del Barça i del partit de demà dels homes de Guardiola, ha destacat que "no sé si veuré el Barça-Athletic. Com que viatgem dilluns, potser sopo fora amb la família. I si el veig, no ho faré amb una emoció especial. Potser estem a cinc punts una altra vegada demà. No depèn de nosaltres" i ha sentenciat que "la pressió és per al segon, per a nosaltres, no per al primer".

stats