PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/02/2011

Mourinho: "Les meves decisions tenen a veure amb estar content. En aquest moment estic content"

El tècnic portuguès ha donat per fet que seguirà la propera temporada al Reial Madrid, ja que ara mateix se sent satisfet amb la seva feina i content amb el club

Redacció
1 min
José Mourinho.

BarcelonaAvui, José Mourinho ha sortit a la roda de premsa habitual abans dels partits i ha confirmat el bon moment pel qual passa al vestuari del Reial Madrid.

"El meu futur no té res a veure amb resultats, ni amb estar a la final de Copa o guanyar la Champions o la Lliga. Les meves decisions tenen a veure amb estar content i que el club també ho estigui. En aquest moment puc dir que estic content i no té res a veure amb resultats. No estic al club perfecte, perquè no existeix. No sóc l'entrenador perfecte, perquè ningú és perfecte. De la manera que estem treballant i millorant a nivell estructural, en aquest moment em dóna garanties que anem en una direcció que m'agrada molt.", ha dit.

"Després si tenim èxit esportiu serà millor per a tots, però les meves decisions no tenen res a veure amb els resultats, sino amb la capacitat que sento per a fer el meu treball el millor possible. En aquest moment sento aquestes condicions. Estic content amb la meva situació", ha afegit.

"La feina de l'entrenador no és només pensar en partits i jugar. No vull cap poder, sinó només treballar tranquil·lament amb la gent que està prop meu. En aquest sentit estic content. Si tot va bé i quan arribem a final de temporada la directiva i l'afició està contenta amb mi, continuarem tranquil·lament", ha conclòs.

stats