PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/04/2011

Mourinho: "Fins que les matemàtiques diguin el contrari, lluitarem pel campionat de Lliga"

El tècnic ha evitat parlar del FC Barcelona i ha recomanat als seus jugadors "desconnectar físicament i psicològica fins al proper entrenament, el dilluns al matí"

Redacció
2 min
Mourinho sortint de la banqueta, aquesta tarda a Mestalla.

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha assegurat avui després de la victòria per 3-6 a València que fins que "les matemàtiques diguin el contrari" el seu equip lluitarà pel campionat de Lliga. "La resposta dels meus jugadors sempre és positiva. Estic molt content, ja que el València és tercer i un dels equips importants de la Lliga, però ens ho hem pres molt seriosament. Fins al final, i fins que les matemàtiques diguin el contrari, anem a lluitar per a la Lliga", ha comentat Mourinho.

"A més, vull destacar que després de viure moments inoblidables no sol haver-hi partits bons, en què la gent perd l'ambició, i els meus jugadors, després de la festa de la Copa han jugat absolutament fantàsticament", ha afegit.

Ha destacat la tasca de Kaká, del qual ha dit: "Ha fet un partit absolutament fantàstic en una posició que m'agrada molt. Per a la seva confiança és fantàstic i ara tenim sis o set partits per jugar en els que necessitem el millor Kaká. El que faci aquesta temporada servirà per veure el millor Kaká l'any que ve", ha explicat.

Tot i recordar la derrota davant l'Sporting de fa unes setmanes, Mourinho ha indicat que l'equip es troba en un gran moment de joc. "Fa la sensació que podem guanyar en qualsevol camp amb qualsevol jugador que posi", va assenyalar. Aquestes bones sensacions poden repercutir, segons Mourinho, en què el Reial Madrid comenci la temporada amb més moral. "Acabem de guanyar un títol i avui, en una competició en la qual no som favorits, l'equip ha guanyat amb un futbol espectacular", ha afegit.

"Jo sempre dic que la segona temporada sempre ha de ser millor que la primera pel fet que els jugadors han après de l'entrenador, l'entrenador ha après d'ells, l'entrenador ha après d'una competició nova per a ell" ha comentat respecte al pròxim exercici. En aquest sentit, ha afegit: "No hem de tenir molts canvis a la plantilla, els normals, dos o tres jugadors nous. La propera temporada la començarem sense la necessitat de conèixer-nos. Normalment els meus equips són millors en la segona que en la primera campanya. Així va ser al Chelsea i a l'Inter, i espero que sigui igual al Reial Madrid".

Mourinho ha declinat fer cap comentari del Barcelona i la Lliga de Campions. "No vull parlar del Barcelona ara. Cal desconnectar físicament i psicològicament. El dilluns ja pensarem en el Barcelona. Vull l'equip desconnectat de futbol. Ara s'ha acabat l'operació València', amb dos partits duríssims d'aquí a tres dies ara hem de descansar a casa".

L'entrenador del Reial Madrid ha felicitat el planter Nacho pel partit realitzat i la seva felicitació l'ha fet extensiva a "tots els companys amb els que treballa" a Valdebebas.

stats