Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

El tècnic feia 9 anys que no perdia 2 partits consecutius

Mourinho: "No he sabut preparar mentalment els meus jugadors, no he sabut motivar-los"

El tècnic portuguès ha sortit força decebut amb els jugadors que han disputat avui el partit, creient que no han sabut aprofitar l'oportunitat que els ha donat

José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha volgut destacar a la roda de premsa posterior al partit que "no he sabut preparar mentalment els meus jugadors, no he sabut motivar-los", assenyalant directament els jugadors no habituals, que avui gaudien d'una oportunitat, dient que "òbviament esperes que aprofitin cada minut, que aprofitin el temps que tenen per fer el que els agrada fer".

El tècnic portuguès ha admès i ha acceptat que els entrenadors dels equips de la zona baixa el puguin criticar per l'alineació d'avui, dient que "La meva consciència està neta, no he volgut regalar res, al Saragossa. Entendria que altres equips que els afecta la salvació es queixessin per l'alineació, però no he volgut perjudicar-los. He intentat guanyar el partit i entenc que puguin estar decebuts".

Sobre la no convocatòria de Cristiano Ronaldo, Mourinho ha volgut treure ferro al tema i ha comentat que "és una decisió meva. Tenia Higuaín i Benzema, que estaven molt motivats, disponibles i il·lusionats per jugar els 90 minuts" i "he intentat jugar amb un equip equilibrat que protegís els jugadors que jugaran dimarts".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT