PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/01/2011

Un error defensiu entre Albiol i Carvalho deixa el Reial Madrid a set punts del Barcelona (1-0)

Després d'una assistència d'Aranda, Camuñas aprofita la badada dels centrals madridistes per marcar l'únic gol del partit. El Madrid se situa a set punts del líder

Adrià Soldevila
Cristiano Ronaldo intenta marxar de la pressió de Camuñas, avui a Pamplona.

BarcelonaEl partit ha començat a les 19.00 al Reyno de Navarra de Pamplona. Primera part sense domini per cap del dos equips, amb alguna arribada, però en comptagotes. Sense Xabi Alonso, torna a veure's la falta de control al mig del camp i la falta de connexió entre la sortida de pilota de la defensa i la línia ofensiva del Reial Madrid. Cristiano Ronaldo ha fallat una ocasió que no acostuma a perdonar i, quan encarava sol la porteria de Ricardo, s'ha deixat la pilota enrere i la defensa l'ha poguda refusar. Gairebé al 45', Cristiano Ronaldo ha tornat a tenir una gran oportunitat, però Ricardo ha tret la cama a temps i ha pogut salvar l'ocasió.

A la segona part, el Madrid ha continuat sense control al mig del camp, però creant alguna ocasió més, mitjançant Di María i Cristiano Ronaldo. Però qui s'ha avançat en el marcador ha estat l'Osasuna, després d'una badada de Carvalho i Albiol, que ha aprofitat Camuñas per encarar Casillas i creuar la pilota al seu pal esquerre, en el minut 62. El Madrid ha seguit creant ocasions, però totes en jugada individual, amb xuts llunyans de Ronaldo, Kaká o Özil, però sense trobar el premi del gol. L'entrada de Xabi Alonso no ha permès al Reial Madrid dominar la pilota com ha volgut, degut a la forta pressió de l'Osasuna i el poc interès del conjunt de Mourinho de crear futbol col·lectiu. Ni l'entrada d'Adebayor ha servit de res al Madrid, ja que ha participat en mínimes ocasions del futbol ofensiu blanc.

Amb aquesta derrota, el Reial Madrid se situa a set punts del FC Barcelona, i es queda segon amb 51 punts.

1 Osasuna - 0 Reial Madrid

C.At. Osasuna: Ricardo, Nelson, Flaño, Sergio, Damiá; Coro (Calleja, 93'), Puñal, Soriano (Vadocz, 46'), Camuñas; Pandiani (Lolo, 82') i Aranda.

Reial Madrid: Casillas; Ramos, Carvalho, Albiol (Xabi Alonso, 65'), Arbeloa; Lass (Kaká, 65'), Khedira; Di María (Adebayor, 65'), Cristiano, Özil; Benzema.

Gols: 1-0 (62') Camuñas.

Àrbitre: Muñiz Fernández (Col·legi asturià). T.G: Soriano, Coro, Damià, Aranda, Puñal, Ricardo, Nélson i Vadocz (Osasuna); Lass, Sergio Ramos i Khedira (Madrid)