PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/02/2011

El Madrid vol refer-se de l'ensopegada a Pamplona, guanyant a casa a la Reial Societat

Els blancs es volen recuperar de la derrota amb l'Osasuna i sumar l'onzena victòria a casa, amb el dubte a l'alineació del davanter centre: Benzema o Adebayor?

Adrià Soldevila
1 min
Wlater Pandiani s'encara a Cristiano Ronaldo al Reyno de Navarra.

BarcelonaEl Reial Madrid no vol allunyar-se més del F.C. Barcelona aquesta jornada i afrontarà el partit d'avui davant de la Reial Societat (19 h.) com un partit decisiu en les aspiracions de lliga del conjunt blanc. José Mourinho no vol sorpreses i convoca tota la plantilla disponible, tret de Sergio Ramos i Pepe, sancionats. Els que ocuparan aquests llocs seran Albiol i Álvaro Arbeloa, titulars en l'últim partit al Reyno de Navarra, davant de l'Osasuna. El Madrid no ha deixat escapar cap punt al Santiago Bernabéu en el que va de temporada i, també, cal recordar que el tècnic José Mourinho no ha perdut cap partit de lliga com a local des del 22 de febrer del 2002, quan va perdre amb el Porto davant del Beira-Mar (2-3).

D'altra banda, la Reial Societat ve de guanyar a casa l'Almeria (2-0) i amb una victòria podria situar-se setè, lloc que ara se suma al 5è i 6è classificat com a posició d'accés a Europa League, ja que el campió de la Copa del Rei no podrà disputar-la (Barça o Madrid). Els bascos arriben amb la baixa d'última hora de Mikel Aranburu i de dos dels seus quatre davanters, fet que farà que només pugui comptar amb Raúl Tamudo i Imanol Agirretxe a la zona ofensiva.

stats