PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/02/2011

Emmanuel Adebayor torna a marcar un gol i deixa en evidència l'efectivitat de Benzema (4-1 final)

Kaká ha definit col·locant al pal llarg, en el primer gol del Reial Madrid. Ronaldo ha marcat el segon amb un xut ras i el mateix portuguès ha fet el tercer, de cap

Adrià Soldevila
Cristiano Ronaldo celebra el seu primer gol en el partit d'avui.

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha avançat en el marcador amb un gol de Kaká en el minut 7, després de xutar amb la cama esquerra al pal llarg de Bravo. El Reial Madrid ha continuat insistint en atac, amb molta mobilitat i amb un mig del camp controlat per Xabi Alonso i Lass i amb alguna arribada de la Reial Societat. En el 20, Cristiano Ronaldo ha retallat fora de l'àrea i ha xutat amb la cama esquerra, també la dolenta, per batre Bravo amb un xut ras al pal curt. Després de diverses oportunitats de la Reial Societat, per part de Griezmann i Tamudo, ha arribat el tercer del Reial Madrid. En un llançament de còrner d'Özil, Cristiano Ronaldo ha rematat de cap de manera perfecta, col·locant la pilota al segon pal, impossible per a Bravo.

A la segona part, el Madrid ha seguit insistint en la recerca de més gols, però qui ha marcat primer ha estat la Reial Societat. Raúl Tamudo ha baixat la pilota dins l'àrea i ha rematat, Casillas ha aturat, però el rebot ha anat al cos d'Arbeloa i ha entrat dins la porteria. Ja en el temps final, Emmanuel Adebayor ha definit davant Bravo i ha marcat el quart del Reial Madrid, que torna a situar-se a set punts del Barça.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Carvalho, Garay, Marcelo; Lass, Xabi Alonso; Özil, Kaka, Cristiano; Adebayor.

Reial Societat: Bravo; Estrada, M.González, Ansotegi, De la Bella; Rivas, Elustondo; Zurutuza, X. Prieto, Griezmann; Tamudo.