PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/03/2011

El Màlaga treu tres punts vitals d'Anoeta i se situa a només dos punts de la salvació (0-2)

Manuel Pellegrini ha salvat els mobles i el seu equip s'acosta a la zona de salvació. Dos punts separen l'equip andalús de l'Sporting de Gijón

'Apoño', des del terra, intenta impedir que Zurutuza avanci

BarcelonaLa Reial Societat ha jugat avui un dels partits més fluixos de la temporada i s'ha vist superat per un Màlaga que necessita punts. A la primera part, Duda, amb un llançament de falta que no ha tocat ningú, ha avançat els visitants, i el veneçolà Rondón ha tancat el marcador marcant el segon en el minut 76.

Amb aquest resultat, el Màlaga suma 26 punts i se'n situa a 2 de la salvació, que marca l'Sporting de Manolo Preciado, amb 28.

Fitxa tècnica:

0 Reial Societat - 2 Màlaga

Reial Societat: Bravo; Estrada, Ansotegi, Mikel González, De la Bella; Rivas, Aranburu, Prieto, Griezmann, Zurutuza; Tamudo

Màlaga: Caballero; Gaspar, Kris, Welligton, Eliseu; Apoño, Recio, Duda; Sebas Fernández, Rondón i Portillo.

Gols: 0-1 (24') Duda. 0-2 (76') Rondón.

Àrbitre: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). T.G: Estrada i Rivas (Reial Societat); Caballero i Weligton (Màlaga).

Assistència: 24.000 espectadors