Futbol
Esports Futbol 03/03/2012

Mourinho: "Hem de seguir mantenint la diferència de deu punts amb el Barça"

El tècnic blanc diu que el partit contra l'Espanyol "és crucial" i es queixa dels partits internacionals entre setmana perquè les seleccions "no respecten les rutines de recuperació dels futbolistes"

N.a.
2 min
José Mourinho, a Valdebebas

BarcelonaJosé Mourinho ha destacat que l'Espanyol "és un gran equip" i que el de diumenge, "és un partit crucial" per al Reial Madrid. "El més important és que, setmana rere setmana, mantinguem la diferència de deu punts [sobre el Barça]".

El tècnic portugués s'ha queixat de les interrupcions que suposen els partits de selecció, perquè no el deixen preparar bé els compromisos del cap de setmana i perquè trenquen la planificació de la plantilla. "Pel cos dels futbolistes, aquests partits són un problema. Els jugadors tenen unes rutines de recuperació amb els seus clubs i respectar-ho és molt important, pel seu descans, per evitar lesionats. Alguns jugadors meus van jugar els 90 minuts a Vallecas i, l'endemà van fer un 11 contra 11 amb la seva selecció. Això és un canvi radical dels seus hàbits de treball, perquè amb nosaltres no haurien tingut aquest desgast. Són coses que els passa a tots els clubs que tenen jugadors internacionals. No em queixo. Si un dia sóc entrenador de la selecció, faré el mateix".

Sobre el seu viatge a Londres, del que no ha volgut parlar gaire, ha dit que ell ha informat "a qui havia d'informar del club" per demanar permís per desplaçar-s'hi. "A vosaltres [la premsa] no us haig de demanar permís".

José Mourinho ha deixat clar que no pensa "en vendre's a un dels millors davanters del món", en referència a Higuaín, encara que reconeix que "no està en un bon moment ara". També ha celebrat que Sahin, un futbolista amb el que no compta gaire al Madrid, hagi jugat gairebé tot el partit amb Turquia. Però no ha perdut l'ocasió per subratllar que "el Madrid és molt millor equip que Turquia".

Seguint amb clau individual, l'entrenador blanc ha lloat el caràcter d'Esteban Granero, un jugador que mai el decep quan surt al camp, i també ha dit que l'equip està acusant la baixa de Di María, lesionat. "El Madrid sense Di María és un altre Madrid".

stats