Futbol
Esports Futbol 01/05/2012

Mourinho: "Superar aquest Barça que diuen que és fantàstic dóna encara més mèrit al que hem fet"

El tècnic del Reial Madrid creu que Cristiano mereix la Pilota d'Or "si guanya la Lliga", i no creu que el Madrid surti beneficiat amb la marxa de Guardiola

Ara
1 min
Mourinho sosté la pilota en el partit contra el Sevilla

MadridJosé Mourinho creu que el Madrid no surt beneficiat amb la marxa de Guardiola i creu que l'entitat no ha de mirar què fa el Barça. "El Madrid ha de seguir el seu camí i, com sempre hem fet, respectem el Barça. Si la gent que decideix al Barça creu que Tito Vilanova és qui pot ser entrenador deu ser perquè el veuen capaç. Però per a nosaltres no canvia res".

L'entrenador blanc, sincer, ha reconegut que vol que les coses no li vagin bé al club blaugrana: "No li puc desitjar sort perquè és un rival directe i, en l'esport, mai pots desitjar sort al teu adversari".

El tècnic del Reial Madrid considera que, si es guanya la Lliga, "serà una gran temporada". "Sortirem a buscar els tres punts, però sense pressió", assegura el tècnic. De fet, el de Setúbal ha tret pit de l'any que ha fet el seu equip: "Si el Barça és mereixedor de tants adjectius fantàstics i nosaltres els superem vol dir que té encara més mèrit el que hem fet".

Sobre la rivalitat entre Cristiano i Messi, que afecta el Pitxitxi i la futura Pilota d'Or, Mourinho ho té clar: "El primer objectiu de Cristiano és guanyar la Lliga. Aquest és el seu objectiu principal. I el segon objectiu és guanyar la Pilota d'Or. Però aquest premi el guanya un dels millors però no es guanya només amb el Pitxitxi. El guanya qui guanya un títol col·lectiu important. No crec que al Bayern o al Chelsea hi hagi ningú millor que ell o que Messi. Per això crec que guanyant la Lliga la Pilota d'Or serà per a ell".

stats