Futbol
Esports Futbol 12/04/2012

Karanka: "Quan ells han empatat, l'equip ha tret la seva qualitat i personalitat"

José Mourinho no ha comparegut en roda de premsa i ha sigut el seu ajudant l'encarregat de parlar i destacar "el bon esforç que ha fet l'equip quan el partit s'ha posat pitjor"

Ara
1 min

BarcelonaAitor Karanka ha parlat en roda de premsa després de la victòria del Reial Madrid davant l'Atlètic. "Nosaltres seguim confiant en nosaltres, estem tranquils i avui s'ha vist que tenim confiança en la feina que estem fent". El tècnic basc ha dit que "cada cop queda menys i és més urgent sumar els punts".

"Sabíem que la Lliga no seria fàcil –ha afegit l'ajudant de José Mourinho–. Ens hem de centrar en nosaltres. Avui, quan pitjor s'ha posat el partit, tot l'equip ha fet un esforç molt bo. Quan ells han empatat, l'equip ha tret la seva qualitat i personalitat". Karanka no ha volgut entrar a valorar l'arbitratge, molt criticat avui per l'afició matalassera. "L'altre dia es va queixar la gent del Bernabéu, i avui s'ha queixat la gent del Calderón".

Karanka tampoc ha volgut centrar tots els elogis en Cristiano Ronaldo, malgrat reconèixer que ha fet "un altre partit espectacular", i ha fet extensiu l'èxit a tot l'equip. "S'ha de destacar la feina de tot l'equip", ha dit.

Sobre la baixa de Marcelo, que s'ha quedat fora de la convocatòria, Karanka s'ha limitat a dir que "al matí ha tingut un problema, no s'ha entrenat i per això no ha entrat en la convocatòria".

stats