FUTBOL
Esports Futbol 31/01/2012

Diversos jugadors del Reial Madrid, relacionats amb un suposat dirigent d'un grup mafiós

La revista 'Interviú' descobreix en un reportatge que Laurentino Sánchez Serrano, suposat dirigent d'un grup mafiós, es relacionaria amb Cristiano, Guti, Diarra, Agüero i Futre, a més de ser amic de Raúl

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo salta per sobre de César da Silva i Paredes del Saragossa. SUSANA VERA / REUTERS

BarcelonaLa revista InterviúInterviú ha destapat en un reportatge publicat aquest dilluns la suposada relació entre Laurentino Sánchez Serrano Lauro, un empresari del món de la nit madrilenya i suposat dirigent d'un grup mafiós, i alguns jugadors del Reial Madrid.

Nascut a Colòmbia, Lauro, va ser empresonat per tràfic de drogues després de l'operació Edén. I segons explica la revista, durant les investigacions que s'estan fent s'han trobat les seves relacions amb futbolistes, gairebé tots del Reial Madrid entre els quals hi ha Cristiano Ronaldo, Guti, Diarra i els ex de l'Atlètic de Madrid, Sergio Agüero i Paulo Futre.

Lauro, que segons Interviú era amic de Raúl González, capità dels blancs, va ser encarregat de buscar la casa de Cristiano Ronaldo, segons s'ha desprès d'algunes converses telefòniques.

stats