Publicitat
Publicitat

1a Divisió

La reacció de la Lliga no s'ha fet esperar

La LFP accepta la resolució de la jutge però "manté les reivindicacions al govern estatal"

En un comunicat publicat a la seva web oficial, la LFP ha deixat clar que accepta la decisió de jugar la 30a jornada però avisa que "establirà un nou full de ruta" per reclamar més a l'administració

La LFP ha reaccionat a la decisió de la jutge de no acceptar el tancament patronal de la jornada de Lliga i ha publicat una breu nota a la seva pàgina web per deixar clar quin és el seu posicionament.

D'una banda, la Lliga ha volgut deixar clar que "acata la resolució" i que, per això, ha donat a conèixer ràpidament els horaris de la jornada. Però també ha mantingut el seu to crític i ha advertit que tots els membres de la LFP mantenen les seves "reivindicacions" cap al govern espanyol i el Consell Superior de l'Esport.

I en un últim punt, diu: "Tot i l'actitud no dialogant de l'administració, a partir d'ara s'establirà un nou full de ruta que ens permeti desbloquejar les converses en la recerca de solucions als diferents greuges comparatius que pateix el futbol professional respecte a d'altres sectors de l'economia espanyola".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT