1a Divisió
Esports Futbol 30/03/2011

La LFP accepta la resolució de la jutge però "manté les reivindicacions al govern estatal"

En un comunicat publicat a la seva web oficial, la LFP ha deixat clar que accepta la decisió de jugar la 30a jornada però avisa que "establirà un nou full de ruta" per reclamar més a l'administració

Redacció
1 min
José Luis Astiazarán, president de la LFP, a la sortida de l'Audiència Nacional.

BarcelonaLa LFP ha reaccionat a la decisió de la jutge de no acceptar el tancament patronal de la jornada de Lliga i ha publicat una breu nota a la seva pàgina web per deixar clar quin és el seu posicionament.

D'una banda, la Lliga ha volgut deixar clar que "acata la resolució" i que, per això, ha donat a conèixer ràpidament els horaris de la jornada. Però també ha mantingut el seu to crític i ha advertit que tots els membres de la LFP mantenen les seves "reivindicacions" cap al govern espanyol i el Consell Superior de l'Esport.

I en un últim punt, diu: "Tot i l'actitud no dialogant de l'administració, a partir d'ara s'establirà un nou full de ruta que ens permeti desbloquejar les converses en la recerca de solucions als diferents greuges comparatius que pateix el futbol professional respecte a d'altres sectors de l'economia espanyola".

stats