PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/02/2013

El Llevant i el Màlaga lluiten pels llocs que donen dret a jugar la Lliga de Campions

El Llevant i el Màlaga, només distanciats per tres punts a la classificació, mesuren les seves forces aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i Gol T)

Efe
2 min
Entrenament del Llevant

ValènciaEl Llevant i el Màlaga mesuren les seves forces aquest dissabte (20 hores, Canal + Liga i Gol T) a l'estadi Ciutat de València amb la ment posada a la Lliga de Campions, en un partit que estarà marcat per la solidesa del Llevant com a local i la del Màlaga fora de casa, on només ha rebut sis gols. Tot i que el Màlaga és quart i el Llevant està bastant lluny (és novè), la diferència a la classificació és de només tres punts, de manera que una victòria local igualaria tots dos equips a 36 punts.

El Llevant manté una ratxa com a local pràcticament immaculada, ja que després de deu partits jugats a casa només ha cedit un empat, contra l'Atlètic de Madrid, i dues derrotes, davant el Reial Madrid i el Barça. A més, ara acumula tres victòries consecutives. El tècnic del Llevant, Juan Ignacio Martínez, té a tota la plantilla a la seva disposició, fins i tot el recent fitxat Loukas Vyntra, que aquest divendres va realitzar el primer entrenament amb l'equip.

Per la seva banda, el conjunt malagueny, que en l'últim partit com a visitant va aconseguir vèncer el Mallorca per 2-3, va empatar en la passada jornada a La Rosaleda davant el Saragossa i va tornar a desaprofitar una oportunitat de distanciar-se dels seus més immediats perseguidors, com el Betis, el València, el Rayo Vallecano o el mateix Llevant.

Els últims fets succeïts amb el traspàs del defensa Ignacio Monreal l'Arsenal anglès i la posterior lesió del seu substitut al lateral esquerre, el portuguès Eliseu Pereira, poden propiciar que el recent fitxatge, el portuguès Vitorino Antunes, debuti davant l'equip valencià. El tècnic malaguista, el xilè Manuel Pellegrini, té també la baixa del central brasiler Weligton, que porta tota la setmana sense entrenar-se amb problemes físics, de manera que tornarà a l'onze inicial l'argentí Martín Demichelis, que va ser baixa davant el Saragossa per sanció.

Així, Pellegrini també podrà comptar amb l'extrem dret Joaquín Sánchez, recuperat d'un cop que va patir durant el transcurs de la trobada amb el conjunt aragonès.

stats