1a Divisió
Esports Futbol 05/01/2011

José Mourinho: "Higuaín no estarà llest per jugar en dos mesos, no siguem ximples"

L'entrenador del Madrid assumeix que perdrà el davanter argentí gairebé tota la temporada i que el club no fitxarà ningú per substituir-lo

Redacció
2 min

MadridEl cas Higuaín segueix portant cua a Madrid. L'entrenador portuguès ha comentat avui la notícia que el jugador haurà de ser operat, en la prèvia de la tornada contra el Llevant. "Hem de deixar tranquil el jugador, que pateixi. Perquè un futbolista, quan no juga, pateix. L'únic que espero és que l'equip li pugui donar esperança de ser encara útil al maig. I per això som nosaltres els que hem d'arribar a aquest mes amb partits decisius a la Lliga i la Champions. Serà una llum per a ell".

I és que Mourinho dóna per fet que el davanter argentí no estarà disponible fins al maig. "Ja sabia que acabaria al quiròfan, tot era massa contradictori. Ara toca mirar cap endavant, però no m'agrada llegir que en dos mesos estarà jugant. No siguem ximples".

El tècnic madridista ja va viure una situació similar amb John Terry, el central del Chelsea. "No es pot parlar de dos mesos. He tingut la mateixa operació amb Terry i no tinc la il·lusió que Higuaín pugui jugar al març o a l'abril. L'hem de deixar tranquil, que es recuperi bé. Estarà en bones mans".

Fins que no es resolgui la situació amb Higuaín, Mourinho té clar que no arribarà cap altre davanter i haurà de sobreviure amb Benzema. "Només tinc un davanter, i jugo amb ell". Segons Mourinho, no hi ha fons d'armari al planter. "Morata no està preparat per jugar encara de titular al primer equip". I fitxar? "Després de les inversions l'any passat i l'esforç d'aquest, el club no vol fitxar, perquè el Madrid no pot fitxar un jugador qualsevol. No és una situació fàcil i a mi em paguen per treballar i treure el màxim rendiment dels jugadors de què disposo, que a més són molts i molt bons".

El tècnic, però, preveu que durant tot el mes i fins que no es tanqui el mercat de fitxatges, "seguirem parlant del tema". "No podem plorar cada dia. Aquest és el grup que tenim, i és amb el que seguirem tota la temporada". Indirectament, però, Mourinho ja s'anticipa i busca excuses per si l'equip no acaba de rutllar d'aquí al juny.

stats